Peprs design | hosting | zoekmachine optimalisatie | social media

 

scroll telefoonnummer vast mobiel

hosting - webdesign - zoekmachineoptimalisatie - SEO

Onderdeel van Computer Support Dienst

U bent niet ingelogd. Log hierboven in of registreer u!login 45x45

Geachte klant,

U ontvangt deze e-mail omdat u gebruikt maakt van een hostingpakket geleverd door Computer Support Dienst / PR-Hosting / pePRs. Met deze mail wordt u geïnformeerd over verbeteringen en aanpassingen aan de server, wat dit voor u betekent en de stappen die u dient te ondernemen.

Ik snap dat deze mail vrij technisch kan overkomen. Is er iets net duidelijk en wilt u meer uitleg. Bel dan gerust. Ik leg het u graag uit.

U kunt beroep op mij doen om onderhoud, upgrades, bijwerken (of een moderner jasje) van de site te laten uitvoeren.
Tarieven: https://peprs.nl/index.php/tarieven (indicatie mogelijk).

Wanneer uw website gebouwd is door een derde partij neemt u dan contact op met diegene die deze heeft gemaakt.

Korte inleiding

Er worden weer belangrijke updates en upgrades uitgevoerd aan de servers. Hierdoor meer functies, meer snelheid en vooral meer veiligheid. De planning is ca 15 januari 2017.

Een hostingpakket draait op een server met software welke speciaal bedoeld is om bezoekers toegang te geven tot uw website. Net als bij een normale computer komen er regelmatig updates voor uit. Veelal merkt u daar niets van. Deze software kunt u zien als een besturingssysteem. Dit regelen wij.

Onder dit besturingssysteem draaien websites door middel van software. Deze programmatuur  is vaak een Content management System (CMS) om deze te beheren. Net als Windows behoren deze programmatuur ook up-to-date te zijn.Wanneer een site niet bijgewerkt is vormt deze een potentieel gevaar voor virussen en/of kan deze gehackt worden. Deze updates regelt u zelf of u geeft hiervoor degene die uw website onderhoud opdracht daartoe.

Wat moet u doen?

Het gebruikte CMS behoort, eigenlijk altijd, up to date te zijn. Te vaak wordt vergeten dat een website ook software is en onderhoud nodig heeft. Het valt ons op dat ondanks de beschikbare tools veel websites niet up-to-date zijn of verouderd en zelfs niet meer ondersteund. Vanwege de server updates, upgrades, veiligheid en continuïteit van onze diensten dient u te zorgen dat uw CMS up-to date is.
Joomla: hoger dan versie 3.6
Wordpress: hoger dan versie 4.6

Via onderstaande kunt controleren welke versie u gebruikt.
Via het beheerpaneel van de webhosting (DirectAdmin):
http://staatinuwmail/
U kijkt dan onderaan bij Web Applications.

Maak voor het upgraden een back-up!

Of u doet dit vanuit het CMS:
Joomla: http://UWWEBSITE/administrator (rechts onderaan staat de versie)
Wordpress: http://UWWEBSITE/wp-login.php (rechts onderaan staat de versie)

Maak voor het upgraden een back-up! (Via DirectAdmin).

Wat betekent dit?

Wanneer u niets doet kan het zijn dat uw, onveilige, website gedeeltelijk of geheel niet meer functioneert. Het kan hierdoor ook betekenen dat een upgrade niet normaal meer kan worden uitgevoerd. Controleer of laat op tijd controleren of uw site voldoet aan de eerder genoemde meest veilige recente versie.

Bel wanneer iets niet duidelijk is of u hulp nodig heeft.