Peprs design | hosting | zoekmachine optimalisatie | social media

 

scroll telefoonnummer vast mobiel

hosting - webdesign - zoekmachineoptimalisatie - SEO

Onderdeel van Computer Support Dienst

Zoekmachine optimalisatie ook wel SEO (Search Enigine Optimalisation) genoemd. Hierdoor wordt uw site beter geïndexeerd wat resulteert in een betere vindbaarheid van uw website. Al kunnen er geen garanties gegeven worden over de positie van uw website of individuele artikelen in de zoekmachines is deze optimalisatie is voor de vindbaarheid van uw website belangrijk en eigenlijk een must. Veel SEO bedrijven werken met een korte termijn visie en proberen de zoekmachines te misleiden. Wanneer dit wordt opgemerkt kan dat de vindbaarheid van uw website in de toekomst ernstig beinvloeden en schaden. Wij geven u gratis een link op deze en de Computer Support Dienst website wanneer uw site ook gelinkt wordt naar onze sites.

Zoekmachine optimalisatie voor Google SEO Zoekmachine optimalisatie voor Bing SEO

Lees meer over SEO en tarieven

Informatie en korte omschrijving

De geplaatste links op onze sites en uw site wordt crosslinking genoemd. Dit maakt zo uw site waardevoller en geeft een hogere ranking in de zoekmachines. Omdat deze sites al geïndexeerd worden door Bing en Google heeft dit als voordeel dat ook uw site al gevonden zal worden. (Note: verwijdert u deze links dan worden deze ook van onze site verwijderd). Uw site wordt aangemeld bij de grote zoekmachines Google en Bing via ons speciale account zodat deze 'bots' naar uw site zullen sturen.

Ga nooit voor korte termijn SEO. Haal geen trucks uit met de zoekmachines. Veel bedrijven beloven dat u binnen enkele dagen bovenaan staat. Dit wordt gedaan door technieken toe te passen welke zoekmachines uiteindelijk zullen herkennen als ongewenst. Dit kan op lange termijn dramatisch uitpakken. Zeker Google staat er bekend om websites keihard af te straffen wanneer er niet eerlijk met zoekmachine optimalisatie wordt omgegaan. Met soms als gevolg dat de site uiteindelijk nog lager staat of zelfs kan verdwijnen uit de zoekmachine. Uw website dient de hoge positie echt te verwerven met de juiste technieken waarvan unieke en waardevolle content het belangrijkste is.

Tijdens het voortraject wordt eventueel via mail en/of telefonisch uw wensen voor deze optimalisatie geindexeerd. Voor speciale wensen is het aan u deze tijdig kenbaar te maken. Wanneer de optimalisatie is gestart wordt deze binnen 5 dagen afgerond. Het kan enige dagen langer duren alvorens de site geheel gindexeerd is. Wilt u liever een verkennend gesprek bij u op de zaak? Onze tarieven vindt u hier.

De indexeringstechnieken van zoekmachines zijn altijd in beweging. Regelmatige herhaling van SEO is eigenlijk gewenst. Een belangrijk instrument is dan Google Analytics. Bij herhaling van SEO  worden nieuw aangemaakte items gecontroleeerd en passen deze indien nodig aan.

Het Joomla CMS als ook de geïnstalleerde componenten, modules en plugins behoren regelmatig gecontroleerd te worden op updates! Ook dit kunnen wij voor uw website verzorgen. SEO iherhaling is ook een mooie gelegendheid ook die na te laten lopen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Het startarief is € 169,- Dit is inclusief:

  • Er wordt een commerciëel component geïnstalleerd
  • Er wordt een sitemap aangemaakt
  • Er wordt een link aangemaakt naar deze sitemap
  • Er wordt een XML bestaand aangemaakt
  • Er wordt gebruik gemaakt van ons account bij Google
  • Er wordt gebruik gemaakt van ons account bij Bing

Jaarlijks gefactureerd: gebruik commercieel component € 59,-

Variabele kosten:
per te indexeren item (menu, artikel etc.) € 25,-
voor grote sites kunnen we andere prijzen hanteren.
het aanmaken/schrijven van content

Google analytics tegen meerprijs en op aanvraag

Herhaling van SEO
De prijs is afhankelijk of en welke componenten eventueel bijgewerkt moeten worden. Het startarief is € 35,- en € 15,- per (bij te werken) item(s).